Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam.

Zwanger en hypnotherapie

Hypnotherapie bij zwangerschap 

 

Elke vrouw die zo natuurlijk mogelijk wil bevallen, kan gebruik maken van hypnotherapie. Daarnaast is hypnotherapie bijzonder succesvol voor mensen die last hebben van onverwerkte trauma’s of spanningen en ongemakken tijdens de zwangerschap.

 

Het komt veel voor dat aanstaande moeders zich onzeker voelen over hun zwangerschap en de bevalling.De ontspannende werking van hypnose heeft een zeer gunstig effect bij zwangerschap en bevalling, zowel voor de moeder als voor de baby.

 

Hypnotherapie bij zwangerschap helpt om zelfvertrouwen te versterken, trauma’s te verwerken, angst en pijn te verminderen en hechting te bevorderen

 

Hypnotherapie helpt de moeder om de zwangerschap ontspannen te beleven. Dit komt haar op vele manieren ten goede: zij zal makkelijker contact maken met het kindje in haar buik. 

 

Het ongeboren kindje reageert op alles wat de moeder meemaakt. De meeste zwangere vrouwen merken wel, dat het kindje in hun buik onrustig reageert als zij gespannen zijn en rustig wordt als zij ontspannen.

Zo werkt ook hypnotherapie direct door op het kindje; het zal zich vertrouwd en rustig voelen in de baarmoeder.

 

Contact maken met je ongeboren kindje tijdens de hypnotherapie, kan een onderdeel zijn van een hypnotherapie sessie .Dit bevordert de hechting tussen moeder en baby.

 

Ieder persoon is anders en heeft een andere behandelwijze nodig. Ik werk meestal met 3 a 4 sessie's maar sommige hebben voldoende aan 1 of 2 hypnose sessie's.

 

intakegesprek €60,-

 

1 losse hypnose sessie (1 á 1.15 uur ) €75,- 

     

                 

                

Wanneer jij kiest voor een hypnotherapie sessie, of een hypnotherapie traject. Meld je aan via mail of tel. Beschrijf in het kort jou hulpvraag. en ik neem zo z.s.m. contact met jou op, om een afspraak in te plannen.info@ivhypnotherapie.nl