Geloof dat je het kunt en je bent al halverwege

afvallen en gewichtsreductie

 

Afvallen en gewichtsreductie

 

Heb je overgewicht? Wil jij ook zo graag wat kilo's kwijt? En vindt je het lastig om op de gebruikelijke wijze af te vallen? Laat staan dit vol te houden. Dan kan hypnotherapie jou helpen.

 

Bij overgewicht komt vaak schaamte, onzekerheid en een laag zelfbeeld kijken. Dit veroorzaakt weer negatieve gevoelens waardoor je juist nog meer gaat snoepen of verkeerd eten!

 

Dankzij de kracht van hypnose zal het afvallen stukken makkelijker gaan en jou ondersteunen. Vaak ligt de definitieve verandering in jouw levensstijl. Helaas vallen we vaak weer terug in het oude eetpatroon. Zo blijkt gewichtsbeheersing erg moeilijk. Het is erg moeilijk om een gewoonte af te leren. Dit komt omdat deze gewoonte vast ligt in jouw onderbewustzijn.

 

Door middel van hypnotherapie kan die gewoonte overschreven worden en jou dus helpen met afvallen. Denk niet dat je er helemaal geen moeite voor hoeft te doen! Het blijft vooral in het begin doorzetten en volhouden. Alleen als jouw motivatie voldoende is en je er 100% voor wil gaan, kunnen er hele mooie goede resultaten geboekt worden. De hypnotherapie zal jou ondersteunen met het bereiken van jouw doel!

 

Tijdens een  intakegesprek van 60 min leg ik precies uit wat we gaan doen zodat jij weet wat je kunt verwachten. Ook kijk ik welke techniek het beste bij jou past.

Ieder persoon is anders en heeft een andere behandelwijze nodig. Ik werk meestal met 3 a 4 sessie's, maar sommige hebben voldoende aan 1 hypnose sessie. Een ander vindt het prettig om tussen door en/of daarna nog adviezen en eventueel persoonlijke begeleiding te krijgen in een consult.

 

 

intakegesprek €60,-

1 losse hypnose sessie (1 á 1.15 uur ) €75,- 

               

 

los consult / begeleiding (geen hypnose)    30min €30,-  60min €60,-

 

Wanneer jij kiest voor een hypnotherapie sessie, of een hypnotherapie traject. Meld je aan via mail of tel. Beschrijf in het kort jou hulpvraag. En ik neem zo z.s.m. contact met jou op, om een afspraak in te plannen. info@ivhypnotherapie.nl